Woutersweg 3b, 6718 TJ Ede
06 53 19 76 74
info@jmtcamperverhuur.nl

Veel gestelde vragen

Wij zijn nog nooit met een camper op vakantie geweest of hebben er mee gereden, is dat een probleem?
Dit is geen enkel probleem! Veel huurders gaan voor het eerst met een camper op vakantie. Wij zorgen voor duidelijke uitleg en instructie en in de camper is tevens een informatiemap aanwezig waarin de meest voorkomende aspecten nogmaals zijn uitgelegd. Uiteraard kunt u ons altijd bellen tijdens u vakantie of een email of sms sturen.

Waarom zouden wij een van jullie luxe campers huren in plaats van een ander verhuurbedrijf?
Het grootste voordeel van onze luxe campers is dat ze echt in topconditie zijn. Zo weet u zeker dat u altijd een mooie, nette camper huurt. Onze campers zijn voorzien van alle comfort, zijn zeer compleet ingericht (zie voor meer informatie HIER) en hoeft u echt alleen maar uw kleding en eten mee te nemen! Verder kiezen wij altijd voor campers welke in principe voor 4, 5 of één van zelfs 6 personen geschikt zijn. Zo weet u zeker dat u een zeer ruime opgezette camper huurt.

Hoe weet ik zeker dat jullie een betrouwbaar camper verhuurbedrijf zijn?
Wij staan geregistreerd bij de kamer van koophandel en onze verhuurcampers zijn goed verzekerd. Het huurcontract van JMT Camperverhuur uit Ede is duidelijk en er staan geen kleine lettertjes in de huurvoorwaarden. U bent van harte welkom om de campers van te voren te komen bekijken. De campers zijn gekeurd voor de start van het seizoen en alle campers zijn 100% eigendom.

Tevens hebben wij onze sporen verdiend met een B&B (B&B Het Woutershof) welke gemiddeld een 9,0 scoort op de site van www.bedandbreakfast.nl. Al met al voor u een goede reden om bij JMT camperverhuur te huren!

Kan ik mijn auto bij JMT Camperverhuur laten staan als wij de camper hebben opgehaald?
Dit is geen enkel probleem wij hebben voldoende ruimte hiervoor. U kunt de auto kosteloos bij ons stallen voor de periode dat u met onze camper op vakantie bent maar is wel geheel op eigen risico