Roedensestraat 23 6631 BE Horssen
06 53 19 76 74
info@jmtcamperverhuur.nl

Over ons

Welkom op de website van JMT Camperverhuur!

JMT Camperverhuur is een klein verhuurbedrijf uit Ede met een passie voor campers. Onze zeer ruime luxe verhuurcampers zijn van alle gemakken voorzien om u een fijne en vooral zorgeloze campervakantie te bezorgen.

Of u nu naar Scandinavië, Oost of Zuid Europa, op een camping, camperplek of in de vrije natuur wilt staan, met JMT camperverhuur geniet u van een vakantie waar comfort hoog in het vaandel staat. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken met onze verhuurcampers!
Onze camperverhuurvloot wisselt jaarlijks, omdat we echt jong gebruikte of nieuwe campers willen aanbieden. Alle verhuurcampers hebben een sterke onderbouw en motor, welke ervoor zorgen dat u op de autoweg goed mee kunt met het verkeer en in de bergen ontspannen de beklimming met de prachtige uitzichten kunt maken. Meer informatie over onze campers en camperverhuur.

Kijkt u eens rond op onze camperverhuurwebsite en neemt u gerust vrijblijvend contact met ons via het contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen +31 (0)6 53 19 76 74. Wij staan u graag te woord.