Edisonstraat 30, 6604 BV Wijchen
06 53 19 76 74
info@jmtcamperverhuur.nl

JMT Auto's & Campers

JMT campers is een betrouwbaar familiebedrijf voor verhuur, verkoop en onderhoud van campers van hoge kwaliteit omdat wij vinden dat een camper tip top in orde moet zijn om een zorgeloze vakantie te garanderen. Het aanschaffen of huren van een camper is een zaak van vertrouwen tussen u en ons en wij zijn dat vertrouwen volledig waard. Wij zijn zelf ervaringsdeskundigen, dus wij praten niet met u als verkoper of verhuurder maar als liefhebbers onder elkaar.

Zowel in onze verkoop- als verhuurvloot treft u uitsluitend campers welk in nieuwstaat zijn wat betreft Exterieur, Interieur en Motorisch. Onze campers worden verkocht en verhuurd met een APK keuring en grote beurt omdat wij de kwaliteit zoals bovenstaand willen garanderen. Onze standaard garantie voor onze verkoopvloot is 6 maanden en tot 5000 km. Het complete onderhoudt van de campers gebeurt in eigen huis (garage) dus alles onder 1 dak. 
Dat is wel zo makkelijk en snel geregeld!

U kunt bij ons overigens ook terecht voor al het onderhoud en de APK van uw caravan en luxe auto. Kijk voor de pakketprijzen verder op onze site. Tevens zijn wij dealer van diverse kwaliteitsonderdelen waaronder dometic, omnistor, thule en onderdelen voor o.a. adria, LMC, Trigano en meerdere merken. Wist u trouwens dat ook het inruilen van uw eigen camper bij ons tot de mogelijkheden behoort? Maar, het belangrijkste van alles is: Onder elke verkoop- of verhuuractie staat onze trotse handtekening! Komt u gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord en nemen ook de tijd voor u want immers goed geïnformeerd is de best mogelijke start

Een bedrijf waar we trots op zijn en waar u op kunt vertrouwen